Welkom !

Nirvana Tourisme is een familieonderneming en werd opgericht in Marmaris, Zuid-Turkije. Wij hebben onze eigen vloot van boten, de zogenaamde "Gulets" (traditioneel turks ingerichte middellandse zee- motorzeilboten) voor charters.
Ook houden we ons ook bezig met de verkoop van schepen en hebbben ook enkele vakantiewoningen gelegen in het idyllische dorp Turgut, op 30 minuten van Marmaris. We kunnen u een vakantie aanbieden zowel op het water als op het land.

Wij zijn ervaren zeilers in de Egeïsche- en Middellandse Zee. Ieder van onze "Gulets" is comfortabel en volledig ingericht. Iedere cabine beschikt over een slaapruimtemet eigen doucheentoilet, lopend warm- en koud water.

Uw kapitein en bemanning zullen aan al uw wensen tegemoet komen. U kunt zich in afgelegen prachtige baaien ontspannen, zonnen of zwemmen, evenals snorkelen ( uitrusting kunnen hebben we aan boord). U kunt aan land de talrijke bezienswaardigheden bezoeken evenalsde bazaars of gewoonweg een terrasje meepikken of bij het aanleggen inbvb Marmaris of Bodrumaan het bruisend nachtleven deelnemen. ' s Avonds wordt u een sterrenhemel aangeboden die u niet vlug zal vergeten.Daarbij laten we jullie verwennen door onze kok!Die serveert u iedere dag superlekkere Turkse gerechten.

Bijkomende nieuwigheden :

Vakantiewoningen

Nieuw voor 2005 : tuin met eigen zwembad

Deze pas vernieuwde woningen liggen in het betoverend idyllisch dorpje Turgut Koy. Men kan te voet naar het strand wandelen (ongeveer 15 minuten). Daar kan je zonnen, vissen, watersporten of een boottocht maken. In de omgeving kunt u de prachtige waterval, gelegen in de mooie landschappelijke omgeving bezoeken of een tapijtencoöperatieve. Wandelaars kunnenmooie trekkings maken in de bosrijke en bergachtige streek.

Iedere woning heeft twee ruime slaapkamers. De kamer vooraan heeft een balkon. Er is airco en TV.Van op het balkon heb je een prachtig zicht oponze olijf-, moerbei- en sinaasappelbomen. Ook het zicht op de bergen is subliem.

Prijzen :Juli tot september inbegrepen
25 € per woning en per nacht. Deze prijs is incl. turks morgenmaal voor 4 personen. Bij meerdere personen komt daar nog 5 € extra per nacht.( max. 6 personen in een woning)

Overige periodes van het jaar.

20 € per woning en per nacht. Deze prijs houdt in, incl. turks morgenmaal voor 4 personen. Bij meerdere personen komt daar 5 € extra per nacht.(max 6 personen in een woning)

Huwelijken, inzegeningen, verlovingsfeesten in Turkije op onze boot.
Uw traditioneel turks huwelijkspakket kan inhouden:

Ceremonie, huwelijk voor de burgerlijke stand met huwelijksakte
Inzegening
Wijntoast op het bruidspaar
Huwelijksmorgenmaal
Huwelijkskoeken
Bloemen, bruidsboeket en bloemen voor knoopsgat van de bruidegom.
Versieringen aan boord
Huwelijksceremoniemeester van Nirvana
Nirvana Toerisme is trots om u op deze bezonderste dag van uw leven iets speciaals te kunnen aanbieden, wat voor u onvergetelijk zal blijven.

Wat wenst uzelf voor uw huwelijksdag?

U wenst een huwelijk in de zon van de Caraïbische zee, Bali of Mauritius, alles wonderbaar maar eenzaam, wanneer maar weinig vrienden of familieleden kunnen meereizen wegens te hoge kosten.. Wij kunnen u helpen uw droom te verwezenlijken indien u op ons schip in Turkije wilt vieren en een realistischeprijs betaalt

Wij stellen ter beschikking:

Een mooie traditionele houten "Gulet", die 16 personen kan herbergen. Wij versieren het schip op turkse wijze met onze mooie huwelijksdoeken en bezorgen een huwelijksambtenaar die de ceremonie zal uitvoeren. In aansluiting met het huwelijk kunt umet uw gasten nog een reis met ons schip maken doorhet wondermooie en bekoorlijke landschap van de Turkes Riviera.
De huwelijks-ceremoniemeester ontvangt u op de luchthaven en brengt u naar het hotel, of naar het schip,ofnaar een van onze mooi ingerichte vakantiewoningen in het dorp van Turgut.

Pure ontspanning :

Wanneer u wilt kan je een vrolijke avond doorbrengen met Raki en zich 's anderendaags laten verwennen. Voor de dames is dat een ganse namiddag verpozen in een Turks bad (hammam) : baden met wassen, massage, sauna, manicure, pedicure, oogwimpers kleuren , hairstylen , enz.....
Voor de heren bevelen wij een bezoek aan de kapper-barbier aan. Hier bekomt u een scheerbeurt, dat je nietgauw zalvergeten. In Turkije hoort bij het scheren altijd een gezichtsmasker en massage. Het is een onvergetelijke belevenis en het zal zeker niet uw laatste scheerbeurt in Turkije zijn...

Huwelijk :

Veel paren willen het huwelijk ' s voormiddags beginnen. Wij beginnen dus met een "champagne-morgenmaal" en hijsen dan de zeilen. De huwelijksambtenaar kan voor of na de maaltijd komen, zoals u het zelf wenst.
Wanneer gewenst kunnen wij voor u bloemen bezorgen. muziek, foto's en video'sgereed zetten.
Huwelijksreis :
In aansluiting met de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten aan boord blijven en uw vakantie aan boord doorbrengen. Voor het bruidspaar stellen wij een "Honeymoon" cabine ter beschikking. Ook uw gasten bekomen een cabine met bad en toilet. Indien uw huwelijks gezelschap groter isals 16 personen, dan kunt ueen tweede "Gulet" huren. Wij varen met u naar rustige idyllische baaitjes waar u in hetkristalhelder water kunt zwemmen en indien je wil onder de sterrenhemel in de vrije natuur kunt slapen.

Wij verheugen ons u aan boord te mogen begroeten en heffen het glas op uw geluk .
"Blauwe reis", cruise in de turks Egeïsche zee of naar de Griekse eilanden

Klik hier om de prijzen en kruisvaartroutes te vinden.


Wij bieden u cruises aan van één week of meerdere weken. Het gaat telkens de zaterdag van start. Bij groepen van meer als 4 personenis de transfer van de luchthaven in de prijs inbegrepen. U wordt aan de luchthaven afgehaald en naar het schip gebracht. Nadat je uw cabine hebt bekomen en gegeten hebt kunt u in Marmaris de grote Bazar bezoeken , van het nachtleven proeven heel simpel aan de haven een glaasje drinken. ' s Anderendaags varen wij van baai naar baai langs de wondermooie kust. U kunt er in de baaitjes zwemmen of snorkelen in het kristalhelder water, of heel simpel zonnebaden, een boek lezen of een gezelschapsspel spelen.
U kunt 's nachts in uw cabine slapen of buiten onder een mooie sterrenhemel. De route kiest u zelf . Wij garanderen, welke route je ook kiest , u niet ontgoocheld zult zijn.

Alle cruises omvatten:

drie maaltijden per dag, evenals koffie en thee ’ s namiddags.

Ervaren kapitein, kok en deckjongen ( er wordt engels gesproken).

Vrij gebruik van windsurfplank, snorkel en visgerief.

Haventaksen in het turkse gebied.

Transfer voor groepen van meer dan 4 personen.

Om de beschikbaarheid zeker te stellen kunt u onze vragenlijst invullen en ons toesturen. Dan bekomt u binnen de 48 uur bericht of er op de gewenste data nog plaatsen voorhanden zijn.

Betaling:

Bij bevestiging wordt een voorschot gevraagd van 30%, de rest bij de inscheping.
Dranken worden gedurende de reis aan boord op een lijst ingeschreven. Op het einde van de reis worden de dranken dan extra betaald.

Bij annulering van de reis wordt tot 60 dagen voor aanvang van de reis een taks van € 50.00 geheven. Bij kortere annulering vervalt de gezamelijke prijs.

Ons Bedrijf

Onze onderneming heeft een groot aantal "Gulets" in aanbieding. Wij kunnen ook "Gulets" bezorgen naar uw wens. Aarzel niet om met ons contact op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen alles doen om u verder te helpen. Wij helpen u ook graag als het daarom gaat om vluchten te boeken naar Dalaman of Bodrumen u onderdak te bezorgen.
Hier onder vindt u onze beste aanbiedingen. Let er wel op dat die meeste foto's ,genomen zijn terwijl het schip zich in een droog dok bevindtvoor het jaarlijkse winter onderhoud. Daarom

Prijs :

Onze prijzen worden in Sterling aangeduid, wij rekenen u graag die prijzen om in uw munteenheid. Schrijf ons eenvoudig een briefje.
U kunt een volledig schip charteren of ook als enkeling boeken. De cabines zijn uitgerust voor 2 tot 3 personen en beschikken over een eigen bad en toilet.


Ons schip met 8 dubbelcabines

Aantal personen

3.4.-18.6.
Voorseizoen
18.9. – 26.11.

19.6.-16.7.
Naseizoen
28.8. – 17.9

Hoofdseizoen
17.7. – 27.8.

1-8

370 per dag

420 per dag

440 per dag

9

385 per dag

435 per dag

455

10

400 perdag

450

470

11

415 per dag

465

485

12

430 per dag

480

500

13

445 per dag

495

515

14

460 per dag

510

530

15

475 per dag

525

545

16

490 per dag

540

560

Ons schip met 6 dubbelcabines


Aantal personen

Voorseizoen 3.4. – 18.6.
18.9. – 26.11.

Naseizoen 19.6.-16.7.
28.8. – 17.9

Hoofdseizoen
17.7. – 27.8.

1-6

290 per dag

320

335

7

305

335

350

8

320

350

365

9

335

365

380

10

350

380

395

11

365

395

410

12

380

410

425

Ons schip met 4 dubbelcabines


Aantal personen

Voorseizoen 3.4. – 18.6.
18.9. – 26.11.

Naseizoen 19.6.-16.7.
28.8. – 17.9

Hoofdseizoen
17.7. – 27.8.

1-4

240 per dag

260 per dag

280 per dag

255

275

295

2

270

290

310

3

285

305

325

4

300

320

340

Huur cabine 1 persoon

60 per dag

70 per dag

80 per dag

Dubbelcabine
delen met 2 personen

80

90

100

Hier ziet u de verschillende cruiseroutes. Als u in groep een "Gulet" chartert dan kunt u van zelfsprekend de route maken naar eigen wens. De tochten bestaan altijd uit een afwisseling van rustige baaien en aanlegplaatsen om bezienswaardigheden te bezoeken.

Cruisetocht 1:

Marmaris /grieks eilanden / Marmaris slechts bij Gulet-Charter
Bezoek van Rhodos, Simi en andere griekse eilanden. De taksen zijn vrij hoog om in de griekse wateren te zeilen. Daarom eerst inlichtingen nemen welke toeslag er moet betaald worden.

Cruisetocht 2:

Marmaris/Fethiye/Marmaris: Gulet- en Cabine Charter.
Bezoekt u de mooie baaien, Ekincik, Dalyan. Met een rivierboot kunt u de oude stad Kaunus met zijn rotsgraven bezoeken, het schildpaddenstrand, de modderbaden en het zoetwatermeer. Wij zijn graag behulpzaam bij de organisatie van deze excursie.

Cruisetocht 3 :

Marmaris/Datça/Marmaris : Gulet- en Cabine Charter.
Vaart u langs het 100 km lange schiereiland Resadiye en bezoekt verschillende dorpen zoals Datça, Selimiye en Bosburun. Neem een minibusje naar de oude magische stad Kridos, waar de Middellandse - en de Egeïsche zee elkaar ontmoeten

Cruisetocht 4:

Marmaris/Finike/Marmaris : alleen met Gulet- charter
Deze cruise kan naar uw wensen aangepast worden. Hier kunt u veel oude sites bezoeken zoals Telmessos, Sidmya, Patara, Antiphellus, Kekova en Myra alsook de steden Fethiye, Kas en Kinike.

U kunt met ons contact opnemen via:

Kapitän Hasan Ertugrul

E.Nirvana-Tourismus
PK 198. 48700 Turgut Koyu, Marmaris, Türkei
Tel. 0090-542 6111824.

GSM 0090-537 3372004 of 0090- 533 5723529

Fax. 0090-252 4868026

Of via :

Sophie Cox – Ertugrul
58 Preston Down Road, Preston, Paignton. Devon GB TQ 3 1 DU
Tel. 0044-1803 523 658
Gsm. 0044-7967 723 967
Fax. 0044-1803664764

Email: info@guletsailing.net