NIRVANA TURISME
MARMARIS

Hotell, Husrom, Innkvartering Cruise Yacht Meglerforretning

Konkurransedyktig

Profesjonelle Erfarne

Kvalitets Sikret

Seiling/Cruise

Vi er høyst erfarne på seiling i Egeerhavet og Middelhavet. Alle våre Gulets er bygd spesielt for å tilfredsstille komfort og trygghet. Hver lugar har et sett med – bad med dusj, varmt vann og wc. Kapteinen og mannskapet vil gjøre sitt for å tilfredsstille dere mens dere svømmer i utvalgte bukter, snorkler/windsurfer/fisker (utstyr er inkludert), drar på sightseeing, besøker basarer og oldtidsplasser, slapper av på soldekket, drikker og spiser under stjernene, eller opplever det lokale nattelivet. Den perfekte måten å oppleve atmosfæren, omgivelsene og kulturen i vårt vakre land. Møte vårt vennlige folk, ta del i våre tradisjoner, hvis ønskelig, blande seg med likestilte reisende. Dette vil bli en seiltur som vil minnes for livet. Oppleve 3000 års historie, magi og myter. Du vil smake vår herlige mat og drikke, våre utsøkte viner eller prøve Raki, vår nasjonale drink. Vi imøtekommer alle slags forespørsler angående lengde på cruiset. Du kan bestille en hel Gulet, som vil gi deg friheten til å velge din egen reiserute på cruiset og bestemme hvor mange mennesker du ønsker å ta med deg. Vi har 4, 6 og 8 doble lugar`s Gulets, eller du kan bestille kun en lugar og bli med på et standard cruise. Hva enn du velger, garanterer vi deg at du ikke vil bli skuffet og du vil ønske å komme tilbake til oss. Alle Nirvana cruisene inkluderer 3 måltider pr. dag, havneavgift og transport fra flyplassen Dalaman Flyplass.

Kontakt detaljer e-mail: info@guletsailing.netwww.guletsailing.net

Tel:(UK) 01803 523658 Fax: (01803) 664764

Firmaet

Nirvana Turisme er en familiebedrift basert på Marmaris, Sør-Tyrkia. Vi har vår egen flåte med Gulets (tradisjonell Tyrkisk-bygd Middelhavs-seilbåter) for charter, en yacht meglerforretning og våre egne møblerte leiligheter til leie.

Yacht og Gulet Meglerforretning

Hos Nirvana Turisme, har vi et vidt utvalg av Gulets til salgs. Vi kan også bygge etter dine spesifikasjoner eller skaffe hva enn du ønsker. Hvis det er noe av interesse, arrangerer vi gratis transport fra Dalaman Flyplass, fornuftige priser på innkvartering og vi vil transportere deg slik at du får inspisert den båten som interesserer deg. Vi har også en pengene tilbake policy, for innkvarteringen for en suksessfull og avsluttende handel.

Egen-catering Innkvartering eller Bed and Breakfast

Vi har 4 møblerte leiligheter i den lille landsbyen Turgut, 30 minutter utenfor Marmaris.

Hver leilighet har 2 doble soverom, en med balkong, et kjøkken, stue med balkong og bad. Stranden er 15 minutters gange fra leilighetene, og det er fossefall i nærheten med oldtids ruiner og en teppe fabrikk fra gamle dager. Du kan leie leilighetene hvor du står for all mat på egenhånd, eller du kan leie de som bed and breakfast med kveldsmåltidene inkludert. Valget er ditt og prisene er veldig fornuftige. Se på baksiden av brosjyren for detaljer angående et uforpliktende pristilbud på dine behov og ønsker.

Har du planer om seiling/cruise på den Tyrkiske kyst?
Eller ville du foretrekke en ferie på land?
Kanskje en kombinasjon av begge deler?
Hva med å kjøpe din egen båt?
Ny eller brukt, eller bygd etter dine egne ønsker og behov?

Da kan du dra nytte av vår service!

Kontakt detaljer:
Kaptein Hasan Ertgrul
PK 198
48700 Turgut Koyu
MARMARIS
Turkey

Mat og Drikke

Charter avgiftene inkluderer alle måltider om bord. Alle retter er tilberedt med friske lokale ingredienser og inkluderer grønnsaker, kjøtt, frukt, ost, egg og yoghurt. Ingen frossen mat, eller ferdig mat blir servert.

Rettene er hovedsakelig basert på Tyrkisk Middelhavs menyer, som er variert, mye og veldig smakfult. Mange av de tyrkiske forrettene er grønsaker og kokken har mulighet for å tilberede retter etter forespørsel og ønsker.

Avgiftene inkluderer all maten for gjestene, mannskapet, vask og nødvendig tillegg. Det inkluderer også Tyrkisk te og instant kaffe.

Det er et stort utvalg av Tyrkiske viner av god kvalitet, så vel som øl, importert brennevin, drinker, frukt juicer og andre alkoholfrie drikker. Disse vil det bli tatt egen betaling for. Mannskapet vil servere drinker etter forespørsel. Den tradisjonelle Tyrkiske drinken, RAKI, en aperitiff basert på anisfrø, passer veldig godt med klimaet og livsstilen og er virkelig verdt å smake.

De forskjellige måltidene er sammensatt slik:

Frokost blir servert med egg, Tyrkisk ost, oliven, smør, honning, syltetøy, tomater, frukt, brød, Tyrkisk te, kaffe.

Lunch består av en rett med kjøtt og grønnsaker, pasta, ris eller poteter, salat, frukt.

Middag er ganske lik lunch, men med forskjellige retter.

Sjømat er ikke alltid inkludert pga varierende priser, men kan kjøpes av mannskapet på forespørsel og blir da belastet separat.

Seile Odysséen i en Gulet

Oppdag Tyrkia om bord på ”HALIT”

Oppdag det endeløse behag på en av verdens mest naturskjønne kystlinjer, med turkis-blå, krystall klart vann!

Å seile om bord på ”HALIT” Guleten er den mest fantastiske måten å oppdage den vakre Tyrkiske kysten. Båtene er deres og en ny bukt eller havn venter dere hver natt på deres ferie: korsfarer slott, oldtids og bevarte ruiner, romantisk landskap, rolige bukter og glitrende forlystelsessteder, ligger alle innenfor rekkevidde.

Nyt friheten av å seile og utforske et fascinerende land, med et mannskap som tar seg av deg med stil.

Området

HALIT`S Gulet er forankret i Marmaris. Marmaris havn er i en vindstille innsjø og tilbyr ideelle fortøynings-steder for yatchts. Oldtids Marmaris, Physkos, var et viktig stadie i Anatolia-Rhodos Egypt handelsrute.

På 1600-tallet hadde ”Suleyman The Magnificent” et fort bygd på en ås rett bak havnen.

I dag, er restene av dette fortet Marmaris Museum. Strandlinjen er en hvit linje med sandstrender som deler fjellene som omgir Marmaris og er bestående av furu skog, fra det blå hav.

Enten du velger å seile ned til Fethiye eller opp mot Datca, så vil du oppdage og nyte et enormt landskap bak dine drømmer.

Båten

Gulets er oldtidens handelsflåter som seilte langs den Tyrkiske kyst for tusen av år, lastet med olivenolje, vin etc.

I tidens fremløp, ble disse modernisert til deres nåværende profil, med en bred kropp og et stort dekk. Bygd av tre på den tradisjonelle lokale måten. HALIT`s Gulet er fullt utstyrt til å tilby deg en komfortabel, avslappende ferie, skreddersydd etter dine ønsker. Med en lengde på 22m/68fot og en 6m/19fot dekksbrekke, kan den ta 12 personer i 6 dobbeltsengs lugarer. Alle lugarene har egne bad (med håndvask, WC og dusj) og et hengeskap.

Guleten har store åpne arealer til soling på komfortable solsenger og tilbyr romslig plass i lugarene, midtgangen og på dekk til en gruppe mennesker til å tilbringe en avslappet og enkel ferie.

Måltider blir servert på den rommelige, skyggefulle akterdekket og drinker er tilgjengelig gjennom hele dagen.

Selv om Guletsène er vesentlig motor yachts, er det mulig å seile korte distanser under turen. Mannskapet, som vil ta seg godt av dere, består av en kaptein, en kokk og en skipsgutt.

Standard utstyr på båten:

CD-/kasett-/radio-spiller, mobil-telefon, små motoriserte båter, snorkel-, surfing-, og fiskeutstyr.